Same day delivery. Voor 12:00 besteld is vandaag in huis. Of voor 24:00 besteld morgen in huis.
Voor 12:00 besteld, vandaag in huis!
Gratis verzending vanaf €50.
Ruilen/Geld terug binnen 14 dagen.
Veilig met iDEAL of achteraf betalen.

Rivero

Filters

Rivero

Rivero werd in januari 2015 opgericht door Larsse Verbeek. Toen hij begon, vond hij dat Rivero exclusief moest zijn.

Rivero is exclusief door de ontwerpen, die zelfgemaakt zijn. Naast het ontwerp wordt het afdrukken ook zelf gedaan en niet uitbesteed. Met de hulp van zijn vrienden kon Larsse Verbeek Rivero bouwen aan het bedrijf dat het tegenwoordig is.

"Durf anders te zijn" is een zin die de oprichter van Rivero graag gebruikt als je hem vraagt waar het bedrijf voor staat. Dit komt omdat het bedrijf altijd op zoek is naar ontwerpen en producten die anders zijn dan de gebruikelijke.

Naast dat het anders is, hecht Rivero ook veel belang aan kwaliteit. De producten en afdrukken moeten altijd van topkwaliteit zijn en ze zorgen er zorgvuldig voor dat de klanten altijd een goed gevoel hebben na ontvangst van hun aankopen.

MrFash.com

Op MrFash.com kan je Rivero online bestellen. Ons aanbod is groot genoeg om aan je wensen te voldoen. Ons aanbod bestaat uit t-shirts, sweaters, hoodies, jeans, jassen en accessoires van Malelions. Gratis verzending binnen Nederland en België. Wereldwijd verzending en snelle levering! Bekijk onze klanten reviews per product op de webshop of op Trustpilot.

Meer kleding

Rivero t-shirts - Rivero Hoodies - Rivero Broeken - Accessoires

Read more
Read less
Voor 12:00 besteld, vandaag in huis!
Gratis verzending vanaf €50.
Ruilen/Geld terug binnen 14 dagen.
Veilig met iDEAL of achteraf betalen.